Buiucani / Infrastructură / Parcuri și spații verzi

Havuz nou în Parcul "Alunelul"

Havuz nou în Parcul "Alunelul" Havuz nou în Parcul "Alunelul" Havuz nou în Parcul "Alunelul" Havuz nou în Parcul "Alunelul" Havuz nou în Parcul "Alunelul" Havuz nou în Parcul "Alunelul" Havuz nou în Parcul "Alunelul" Havuz nou în Parcul "Alunelul" Havuz nou în Parcul "Alunelul" Havuz nou în Parcul "Alunelul" Havuz nou în Parcul "Alunelul" Havuz nou în Parcul "Alunelul"

Descriere

Havuzul muzical și multicolor din Parcul ”Alunelul”, sectorul Buiucani, a fost deschis pentru locuitorii Capitalei în luna mai 2021.

Fântâna arteziană, de tip pietonal, este compusă din 284 de jeturi de apă cu luminițe colorate, care se mișcă în ritmul muzicii până la o înălțime de 10 metri.

Lucrările de construcție a havuzului au costat 3,2 milioane de lei. Fântâna arteziană reprezintă o atracție importantă în Parcul ”Alunelul”, care a fost modernizat în cadrul unui amplu proiect de reabilitare inițiat în 2020.

Reconstrucția parcului a avut loc în cadrul unui parteneriat cu Primăria sectorului 6 din Bucureşti, care a alocat 848 mii euro pentru acest proiect, contribuția din bugetul municipal fiind de aproximativ 7 milioane de lei.

Investiții: 3 200 000 lei
Mai mult

Proiect realizat împreună cu locuitorii orașului!