Centru / Educație / Tineri

Centrul Municipal de Tineret, Centru

Centrul Municipal de Tineret, Centru Centrul Municipal de Tineret, Centru Centrul Municipal de Tineret, Centru Centrul Municipal de Tineret, Centru Centrul Municipal de Tineret, Centru Centrul Municipal de Tineret, Centru Centrul Municipal de Tineret, Centru Centrul Municipal de Tineret, Centru Centrul Municipal de Tineret, Centru Centrul Municipal de Tineret, Centru Centrul Municipal de Tineret, Centru Centrul Municipal de Tineret, Centru Centrul Municipal de Tineret, Centru Centrul Municipal de Tineret, Centru Centrul Municipal de Tineret, Centru Centrul Municipal de Tineret, Centru Centrul Municipal de Tineret, Centru Centrul Municipal de Tineret, Centru

Descriere

Sediul central al Centrului Municipal de Tineret Chișinău a fost inaugurat în octombrie 2022, în sectorul Centru, pe adresa str. Mitropolit Varlaam, 90, în clădirea unde a activat Direcția generală ocuparea forței de muncă a municipiului Chișinău. 

Spațiile se aflau într-o stare deplorabilă, iar Primăria municipiului Chișinău a investit 2 500 000 lei pentru reparația încăperilor, unde astăzi își desfășoară activitatea tinerii din Capitală.

Serviciile prestate în cadrul Centrului sunt diverse. Acestea răspund intereselor tinerilor și sunt organizate cu scopul de a le dezvolta abilitățile necesare pentru viață. 

Programele care se desfășoară în cadrul Centrului:

- Voluntariat și informarea tinerilor 

- Dezvoltare personală și animarea timpului liber

- Ghidare și orientare în carieră

- Consultare psihologică și dezvoltare personală

- Educație media 

- Cluburi de interese 

Programul Centrului de Tineret Chișinău din sectorul Centru activează de marți până sâmbătă, între 10:00 – 19:00.

Pe parcursul anului 2022, în cadrul Centrelor de tineret din Chișinău au fost implicați 18 789 de tineri beneficiari.

Investiții: 2 500 000 lei
Mai mult

Proiect realizat împreună cu locuitorii orașului!