Ciocana / Educație / Tineri

Centrul Municipal de Tineret Ciocana

Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana Centrul Municipal de Tineret Ciocana

Descriere

Centrul Municipal de Tineret din sectorul Ciocana, Petru Zadnipru 3/2, a fost deschis în luna mai 2019.

Acesta a fost primul Centru de Tineret deschis în Capitală. Zilnic aici vin circa 50 de tineri, în total având peste 5000 de beneficiari.

Pe teritoriul Centrului Municipal de Tineret Ciocana, a fost amenajat Scuarul Tinerilor, care reprezintă o investiție realizată de către Primăria Chișinău prin intermediul Programului ,,Buget Civil Chișinău” ediția 2021. Costul implementării proiectului a fost de circa 600 mii lei.

În cadrul proiectului au fost executate lucrări de amenajare a teritoriului cu gazon artificial și a gardului de perimetru, instalarea mobilierului urban (bănci si coșuri de gunoi), a unui foișor și a scenei, precum și mese pentru tenis și spațiu pentru activități în aer liber. La fel, căile de acces către scuar au fost reabilitate.

Totodată, cu suportul UNICEF Moldova în sumă de 300 de mii de lei, Centrul de la Ciocana a fost dotat cu materiale necesare.

Programele care se desfășoară în cadrul Centrului:
- Voluntariat și informarea tinerilor 
- Dezvoltare personală și animarea timpului liber
- Program Youth Sport
- Cluburi de interese 

Programul Centrului de Tineret Ciocana: marți – sâmbătă între orele 10:00 – 19:00.

Investiții: 600 000 lei
Mai mult

Proiect realizat împreună cu locuitorii orașului!