Buiucani / Infrastructură / Drumuri și trotuare

Trotuar pe strada Liviu Deleanu partea pară

Trotuar pe strada Liviu Deleanu partea pară Trotuar pe strada Liviu Deleanu partea pară Trotuar pe strada Liviu Deleanu partea pară Trotuar pe strada Liviu Deleanu partea pară Trotuar pe strada Liviu Deleanu partea pară Trotuar pe strada Liviu Deleanu partea pară Trotuar pe strada Liviu Deleanu partea pară

Descriere

Proiectul de renovare a infrastructurii pietonale pe strada Liviu Deleanu a implicat reabilitarea trotuarului pe partea pară a străzii, amenajarea a 100 de locuri de parcare și dotarea cu mobilier urban nou. 

Reparația trotuarului a inclus reconstrucția și reabilitarea trotuarului existent. Acesta a fost reparat în întregime, iar materialele folosite au fost de înaltă calitate, astfel încât să poată rezista în timp.

Amenajarea a 100 de locuri de parcare a fost un alt aspect important al proiectului. Acesta a inclus crearea de noi spații de parcare, pentru a facilita parcarea autovehiculelor în zonă.

Bugetul alocat pentru proiect a fost de 3 029 200 lei, provenit din sursele bugetului municipal, iar proiectul a fost finalizat în 2022.

Investiții: 3 029 200 lei
Mai mult

Proiect realizat împreună cu locuitorii orașului!