Botanica / Educație / Grădinițe

Grădiniță nouă în orașul Sîngera

Grădiniță nouă în orașul Sîngera Grădiniță nouă în orașul Sîngera Grădiniță nouă în orașul Sîngera Grădiniță nouă în orașul Sîngera Grădiniță nouă în orașul Sîngera Grădiniță nouă în orașul Sîngera Grădiniță nouă în orașul Sîngera Grădiniță nouă în orașul Sîngera Grădiniță nouă în orașul Sîngera Grădiniță nouă în orașul Sîngera Grădiniță nouă în orașul Sîngera Grădiniță nouă în orașul Sîngera Grădiniță nouă în orașul Sîngera Grădiniță nouă în orașul Sîngera

Descriere

90% din suma totală a investițiilor pentru construcția grădiniței au fost alocate de Primăria Chișinău. Este vorba despre 45 de milioane de lei. Costul total al proiectului a fost de 54,8 milioane de lei. 

O investiție de 5,8 milioane de lei a fost făcută de Primăria Sîngera, Guvernul României a contribuit cu 3 milioane de lei și Agenția turcească TIKA - 1 milion de lei.

La construcția grădiniței s-a ținut cont de cele mai înalte standarde de calitate. Pe teritoriul instituției au fost construite pavilioane, a fost amenajat terenul pentru instalarea caruselelor.

Grădinița are o capacitate de 320 de locuri, iar activitatea educațională va fi organizată în 14 grupe.

Investiții: 54 800 000 lei
Mai mult

Proiect realizat împreună cu locuitorii orașului!