Botanica / Infrastructură / Parcuri și spații verzi

Amenajarea și asfaltarea accesului dinspre str. Melestiu în Parcul „Valea Trandafirilor”

Amenajarea și asfaltarea accesului dinspre str. Melestiu în Parcul „Valea Trandafirilor” Amenajarea și asfaltarea accesului dinspre str. Melestiu în Parcul „Valea Trandafirilor” Amenajarea și asfaltarea accesului dinspre str. Melestiu în Parcul „Valea Trandafirilor” Amenajarea și asfaltarea accesului dinspre str. Melestiu în Parcul „Valea Trandafirilor” Amenajarea și asfaltarea accesului dinspre str. Melestiu în Parcul „Valea Trandafirilor” Amenajarea și asfaltarea accesului dinspre str. Melestiu în Parcul „Valea Trandafirilor”

Descriere

În zona din preajma lacului 1 au fost efectuate o serie de lucrări complexe cum ar fi: curăţarea izvorului, reparaţia pereţilor de sprijin, captarea și redirecționarea apelor pluviale şi a apei din izvor către lacul numărul 1, instalarea țevilor pentru drenaj, amenajarea zonei de agrement din preajmă cu instalarea mobilierul urban, construirea podețului.

În ultimii ani în Parcul „Valea Trandafirilor” au fost efectuate ample lucrări de modernizare: au fost amenajate zone de agrement, inclusiv pentru persoane cu necesităţi speciale, spaţii pentru practicarea diverselor tipuri de sport, instalat iluminat nocturn, mobilier urban, etc.

Investiţiile din bugetul municipal în anii 2020, 2021 şi 2022 au fost de circa 10 mil. de lei.

Mai mult

Proiect realizat împreună cu locuitorii orașului!