Rîșcani / Infrastructură / Drumuri și trotuare

Stație de așteptare pe str. Bogdan Voievod

Stație de așteptare pe str. Bogdan Voievod Stație de așteptare pe str. Bogdan Voievod Stație de așteptare pe str. Bogdan Voievod Stație de așteptare pe str. Bogdan Voievod

Descriere

O nouă stație de așteptare a transportului public a fost amenajată pe str. Bogdan Voievod, din sectorul Rîșcani. Este vorba despre un pavilion dublu, conectat la rețeaua de iluminat public, pentru confortul maxim al călătorilor.

Asta după ce stația inițială a fost demontată, în contextul instalării unui semafor pietonal, în schimbul trecerii de pietoni.

Astfel, pentru siguranța pietonilor a fost montat semaforul, un parapet de protecție, strămutată stația de transport public, au fost coborâte bordurile la cota drumului și reparat trotuarul.
Toate aceste măsuri au fost luate de către municipalitate, cu scopul de a spori gradul de siguranță a pietonilor care traversează intersecția aglomerată.

Totodată, noul semafor pietonal permite fluidizarea traficului în zona rondului unde se intersectează 4 străzi importante: str. Kiev-bd. Moscova-str. Alecu Russo-Bogdan Voievod.

Scopul acțiunilor este fluidizarea traficului rutier și evitarea ambuteiajelor.

Mai mult

Proiect realizat împreună cu locuitorii orașului!