Rîșcani / Educație / Grădinițe

Eficientizare energetică Grădinița nr. 127

Eficientizare energetică Grădinița nr. 127 Eficientizare energetică Grădinița nr. 127 Eficientizare energetică Grădinița nr. 127 Eficientizare energetică Grădinița nr. 127 Eficientizare energetică Grădinița nr. 127 Eficientizare energetică Grădinița nr. 127 Eficientizare energetică Grădinița nr. 127 Eficientizare energetică Grădinița nr. 127 Eficientizare energetică Grădinița nr. 127 Eficientizare energetică Grădinița nr. 127

Descriere

Grădinița Nr. 127 „Trofimaș” este una dintre instituțiile care beneficiază din urma Proiectului „Eficiența energetică și reabilitarea termică a clădirilor din municipiul Chișinău”.

Clădirea grădiniței a fost izolată termic, iar pe acoperișul acesteia au fost instalate panouri solare. Municipalitatea a investit peste 9 milioane de lei în aceste lucrări, finalizate în ianuarie 2023.

Scopul investiției este să creeze condiții mai bune pentru copii și educatori de la grădiniță, dar și să încurajeze utilizarea energiei solare.

Proiectul „Eficiența energetică și reabilitarea termică a clădirilor din municipiul Chișinău”, în valoare de peste 500 de milioane de lei, este implementat de Primăria municipiului Chișinău cu suportul BERD, BEI și al Fondului pentru Energie E5P

Investiții: 9 000 000 lei
Mai mult

Proiect realizat împreună cu locuitorii orașului!