Centru / Infrastructură / Subterane

Pasajul subteran din str. Ismail

Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail Pasajul subteran din str. Ismail

Descriere

Unul din cele mai mari pasaje subterane din Capitală a intrat în reparație la începutul anului 2023.

Este vorba despre subterana de la intersecţia str. Ismail cu bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, sectorul Centru.

Situat în centrul orașului, în proximitatea Pieței Centrale și a Gării Auto Centru, dar și a unui șir de centre comerciale, pasajul este traversat zilnic de un flux masiv de oameni.

La etapa inițială, sunt reabilitate accesele spre interiorul subteranei, reparate scările, instalate balustrade și amenajate rampe de acces pentru persoanele cu necesităţi speciale. La fel, pe pereții de la intrări se aplică teracotă.

Ulterior pasajul subteran va fi reparat şi în interior.


Investiții: 4 426 402 lei
Mai mult

Proiect realizat împreună cu locuitorii orașului!