Centru / Infrastructură / Drumuri și trotuare

Trotuar pe strada A. Bernardazzi

Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi Trotuar pe strada A. Bernardazzi

Descriere

Centrul istoric al Capitalei își schimbă aspectul, după ce mai multe trotuare au fost reabilitate, iar altele sunt în plin proces de reparație. 

Lucrările de reparație a trotuarelor din str. Alexandr Bernardazzi au fost inițiate în toamna anului 2021 și finisate un an mai târziu, fiind realizate următoarele acțiuni:

- reabilitarea trotuarelor;

- amenajarea locurilor de parcare;

- instalarea iluminatului;

- amenajarea spațiului verde.

Costul lucrărilor a ajuns la 13,8 mln lei

Investiții: 13 812 000 lei
Mai mult

Proiect realizat împreună cu locuitorii orașului!