Botanica / Sănătate/Asistență Socială / Sănătate

Modernizarea SCM "V. Ignatenco"

Modernizarea SCM "V. Ignatenco" Modernizarea SCM "V. Ignatenco" Modernizarea SCM "V. Ignatenco" Modernizarea SCM "V. Ignatenco" Modernizarea SCM "V. Ignatenco" Modernizarea SCM "V. Ignatenco" Modernizarea SCM "V. Ignatenco" Modernizarea SCM "V. Ignatenco" Modernizarea SCM "V. Ignatenco" Modernizarea SCM "V. Ignatenco" Modernizarea SCM "V. Ignatenco" Modernizarea SCM "V. Ignatenco" Modernizarea SCM "V. Ignatenco" Modernizarea SCM "V. Ignatenco" Modernizarea SCM "V. Ignatenco" Modernizarea SCM "V. Ignatenco"

Descriere

Spitalului Clinic Municipal de Copii „V. Ignatenco” a beneficiat în ultimii ani de mai multe lucrări de reparații capitale și dotări tehnico-materiale. 

În 2021, s-a efectuat o reparație importantă în cabinetul renghenologic, în valoare de 328 200 lei. Această intervenție a fost necesară pentru a asigura condiții optime de lucru medicilor și pentru a garanta siguranța pacienților.

În 2022 s-au efectuat reparații capitale în secția de laborator clinic, în valoare de 1 864 400 lei, și s-a reparat secția de reanimare, în valoare de 2 956 800 lei. 

În paralel instituia a fost inclusă într-un amplu proiect de eficientizare energetică, și beneficiază de lucrări de reparație și reabilitare termică.

Primăria Chișinău a alocat fonduri și pentru dotarea Spitalului Clinic Municipal de Copii "V. Ignatenco" cu utilaje și echipamente medicale moderne. 

În total spitalul a beneficiat de o investiție de 2 297 700 de lei, iar printre utilajele procurate se numără:

- un sistem radiologic digital,
o masă de operații cu 6 secții,
- un burgiu traumatologic,
- 10 lămpi bactericide mobile,
- 3 termometre cu infraroșu de perete,
- mobilier pentru birourile medicilor,
- o centrifugă de laborator.

Aceste echipamente medicale moderne sunt esențiale pentru îmbunătățirea serviciilor medicale oferite copiilor. 

Investiția făcută de primărie în dotarea Spitalului Clinic Municipal de Copii "V. Ignatenco" este de 7 448 100 lei.

Investiții: 7 448 100 lei
Mai mult

Proiect realizat împreună cu locuitorii orașului!