Centru / Infrastructură / Subterane

Pasajul subteran din str. Arborilor, 21

Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21 Pasajul subteran din str. Arborilor, 21

Descriere

Proiectul de reabilitare a pasajului subteran de la Viaduct, str. Arborilor, 21, în preajma SCM „Gheorghe Paladi” , sectorul Centru, a fost realizat în anul 2020.

Lucrările au presupus:
- reparaţia tavanului
- reparaţia capitală a scărilor
- restaurarea podelei, care este din plăci de granit
- au fost amenajate rampe de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă

Pentru securitatea obiectivului renovat, au fost instalate patru camere de supraveghere video, iar panourile de pe pereții pasajului au fost acoperiți cu material rezistent la acțiuni de vandalism.

Proiectul de reabilitare a trecerii subterane a fost realizat de un agent economic care activează în preajmă (CC „MallDova"), care a și suportat toate cheltuielile, astfel că municipalitatea nu a cheltuit în acest scop bani din buget.
Investiții: 300 000 lei
Mai mult

Proiect realizat împreună cu locuitorii orașului!