Rîșcani / Infrastructură / Drumuri și trotuare

Reparația capitală a str. Alexandru cel Bun

Reparația capitală a str. Alexandru cel Bun Reparația capitală a str. Alexandru cel Bun Reparația capitală a str. Alexandru cel Bun Reparația capitală a str. Alexandru cel Bun Reparația capitală a str. Alexandru cel Bun Reparația capitală a str. Alexandru cel Bun Reparația capitală a str. Alexandru cel Bun Reparația capitală a str. Alexandru cel Bun Reparația capitală a str. Alexandru cel Bun Reparația capitală a str. Alexandru cel Bun Reparația capitală a str. Alexandru cel Bun Reparația capitală a str. Alexandru cel Bun Reparația capitală a str. Alexandru cel Bun Reparația capitală a str. Alexandru cel Bun Reparația capitală a str. Alexandru cel Bun Reparația capitală a str. Alexandru cel Bun Reparația capitală a str. Alexandru cel Bun Reparația capitală a str. Alexandru cel Bun

Descriere

Lucrările pe str. Alexandru cel Bun, cu o lungime de 2,18 km, au fost finalizate în 2023. Reabilitările au fost parte a proiectului „Reabilitarea străzilor centrale și modernizarea iluminatului public al centrului municipiului Chișinău”, Pachetul II, finanțat de către Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Banca Europeană de Investiții (BEI) și Fondului Special de Energie Verde al BERD.

Au fost reparate integral atât partea de drum, intervenindu-se până la primul strat din structura rutieră, trotuarele, cât și iluminatul public, iar în paralel au fost amenajate locuri de parcare stradale.  

Anterior, strada a fost supusă unor lucrări îndelungate de reabilitare a rețelelor subterane de apeduct și canalizare, de rând cu celelate stăzi din proiect, finanțarea fiind asigurată de partea de contribuție a municipalității. 

Investiții: 3 396 000 euro
Mai mult

Proiect realizat împreună cu locuitorii orașului!