Rîșcani / Cultură/Turism / Turism

Locuri pentru meșteri populari

Locuri pentru meșteri populari Locuri pentru meșteri populari Locuri pentru meșteri populari Locuri pentru meșteri populari Locuri pentru meșteri populari

Descriere

În anul 2021 au fost amenajate  locuri speciale pentru obiectele  fabricate de către meșterii populari din Chișinău și întreaga țară. 

În total, pe strada pietonală „Eugen Doga” au fost instalate standuri pentru 21 de locuri de comerț, care vor utilizate pe durata desfășurării temporare a iarmarocului meșteșugăresc, iar în perioada lipsei vânzătorilor, acestea pot fi utilizate ca mobilier urban.
Proiectul a fost realizat conform conceptului propus de designerii Mihai Stamati și Andrei Gramatschii și reprezintă instalații cu impact arhitectural minim asupra peisajului străzii. Atât pe suporturile instalate, cât și pe standurile verticale se regăsesc elemente stilistice ale brandului de țară „Pomul Vieții”.

Proiectul include și reamplasarea vânzătorilor de tablouri pe strada Columna, unde în prezent este realizat al doilea obiectiv, Aleea de arte, care va servi drept punct de atracție pentru turiști.

Investiții: 150 000 lei
Mai mult

Proiect realizat împreună cu locuitorii orașului!