Rîșcani / Educație / Grădinițe

Deschiderea grupelor noi "M. Lomonosov"

Deschiderea grupelor noi "M. Lomonosov" Deschiderea grupelor noi "M. Lomonosov" Deschiderea grupelor noi "M. Lomonosov" Deschiderea grupelor noi "M. Lomonosov" Deschiderea grupelor noi "M. Lomonosov" Deschiderea grupelor noi "M. Lomonosov" Deschiderea grupelor noi "M. Lomonosov"

Descriere

Primăria Chișinău a inaugurat în 2023 patru grupe noi în cadrul complexului educațional ”M. Lomonosov” de la Poșta Veche.

Aceste grupe au fost renovate și dotate cu toate tehnologiile necesare, respectând regulamentele sanitare și standardele minime de dotare pentru instituțiile de educație timpurie.

În total, cele patru grupe vor găzdui peste 100 de copii, inclusiv copii refugiați din Ucraina.

Lucrările de reparație capitală au fost realizate între noiembrie 2019 și decembrie 2022, iar încăperile au fost izolate pe grupe și dotate cu toate facilitățile necesare, inclusiv vestiare, săli de grupă, dormitoare, blocuri sanitare și săli de activități.

Clădirea instituției a fost asigurată cu apă potabilă, apă caldă și sistem de canalizare, iar teritoriul și spațiile instituției permit desfășurarea activității pentru fiecare ciclu de învățământ în blocuri diferite.

Valoarea totală a proiectului este de 4 800 000 lei.

Investiții: 4 800 000 lei
Mai mult

Proiect realizat împreună cu locuitorii orașului!