Secția de Reanimare și Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Municipal pentru Copii nr. 1 din strada S. Lazo a fost renovată capital și dotată cu utilaj medical de ultimă generație." />
Buiucani / Sănătate/Asistență Socială / Sănătate

Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1

Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1 Renovarea secţiei RTI a SCM pentru Copii nr. 1

Descriere

Secția de Reanimare și Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Municipal pentru Copii nr. 1 din strada S. Lazo a fost renovată capital și dotată cu utilaj medical de ultimă generație.

Secția corespunde exigențelor moderne, este dotată cu cele mai recente sisteme de ventilare și sisteme antiincendiu. În saloanele din secția RTI fiecare pat este asigurat cu sistem centralizat de gaze medicale, oxigen, aer comprimat și aspirator de secreții din căile respiratorii. Unitatea medicală este capabilă să asigure asistență medicală la standardele naționale și internaționale.

Totodată, recent a fost reparată și sala de ședințe a instituției.

În cadrul acestui proiect, Primăria Chișinău a alocat 3 734 000 de lei.

Anual, instituția înregistrează până la 10000 de adresări, cu 6000 de internări, dintre care aproximativ 500 de copii beneficiază de tratament în secția RTI.

Investiții: 3 734 000
Mai mult

Proiect realizat împreună cu locuitorii orașului!