Proiecte noi

Aici găsiți cele mai recente inițiative, desfășurate de Primăria municipiului Chișinău, după lansarea site-ului proiecte.chisinau.md. Vă invităm să explorați această listă de inițiative, pentru a descoperi cele mai noi investiții în infrastructură, servicii sociale, domeniul medical, educație, sport și multe altele.

Această pagină este actualizată constant și vă încurajăm să o accesați în mod regulat pentru a fi la curent cu proiectele desfășurate în municipiu.

3 complexe cu 12 leagăne au fost instalate de Primăria Chișinău în Parcul „La Izvor” din sectorul Buiucani, două pe plaja lacului şi unul la intrarea centrală în parc, în zona havuzului.

Detalii vezi AICI
În iunie 2023, în municipiul Chișinău a fost lansat un nou serviciu: Serviciul social Centrul de zi pentru copii și familii. Acțiunea a fost prevăzută în Memorandumul de înțelegere între Primăria Chișinău și UNICEF Moldova, care prevede acordarea asistenței tehnice pentru asigurarea drepturilor copiilor și adolescenților din municipiul Chișinău.

Detalii vezi AICI
În premieră, Primăria municipiului Chișinău a organizat în iunie, 2023, Festivalul „Chișinăul Sportiv – 2023”. Astfel municipalitatea a reușit să adune sub aceeași umbrelă toate tipurile de sport practicate în Republica Moldova, în Parcul „La Izvor”, sectorul Buiucani, zonă verde cu cea mai dezvoltată infrastructură sportivă.

Detalii vezi AICI


10 troleibuze articulate de tip Ganz Solaris Trollino 18 au fost achiziționate în anul 2023 de Primăria Chișinău. Unitățile de transport au fost procurate din Elveția și au o lungime de 18 m.

Detalii vezi AICI