Buiucani / Educație / Școli

Reparația instituțiilor de învățământ, Buiucani

Reparația instituțiilor de învățământ, Buiucani Reparația instituțiilor de învățământ, Buiucani Reparația instituțiilor de învățământ, Buiucani Reparația instituțiilor de învățământ, Buiucani Reparația instituțiilor de învățământ, Buiucani Reparația instituțiilor de învățământ, Buiucani Reparația instituțiilor de învățământ, Buiucani

Descriere

Condiții mai bune de activitate pentru 19 instituții de învățământ din sectorul Buiucani, care au beneficiat de investiții importante din partea Primăriei municipiului Chișinău pentru reabilitarea edificiilor și încăperilor, dar și a utilităților.  

Liceele „Spiru Haret”, „Aleksandr Pușkin”, „Vasile Vasilache” „Liviu Deleanu”, dar și Școala sportivă de haltere din sector, au beneficiat de reparație capitală a fațadelor, dar și de alte renovări în incinta blocurilor.  

De schimbarea geamurilor și/sau a acoperișurilor și rețelelor inginerești s-au bucurat: Școala-grădiniță „Antonin Ursu”, Liceul „IS Neciui -Levițchi”, Liceul „Nicolae Gogol”, Liceul „Mihai Marinciuc”, Liceul „Antioh Cantemir”, Școala sportivă nr. 8, Liceul „Anton Cehov”, Liceul „Natalia Dadiani”.  

La liceele „Dante Alighieri” și „Petru Rareș”, pe lângă acoperișuri, au fost reparate și blocurile alimentare, dar și alte încăperi, iar la Liceul internat-sportiv s-a făcut reparație generală în cămine.  

Liceului „Onisifor Ghibu” i-au fost reabilitate blocurile claselor mari și mici, acoperișul, birouri, sala de dansuri, blocuri sanitare, holul și scările la intrare.  

Alte instituții, la care s-a intervenit cu lucrări sunt Liceul „Doina și Ion Aldea Teodorovici” (reparată sala de sport) și Școala sportivă de Taekwondo WTF nr. 6 , unde s-a reparat subsolul, filtrele pentru bazin, ventilațiile, sala sportivă și sauna,  dar și pardoseala.  

Pentru reparația instituțiilor de învățământ din sectorul Buiucani, din bugetul municipal s-au investit peste 46 milioane lei.  
Investiții: 46 050 000 lei
Mai mult

Proiect realizat împreună cu locuitorii orașului!