Centru / Infrastructură / Parcuri și spații verzi

Scuarul din strada Grenoble, cartierul Telecentru

Scuarul din strada Grenoble, cartierul Telecentru Scuarul din strada Grenoble, cartierul Telecentru Scuarul din strada Grenoble, cartierul Telecentru Scuarul din strada Grenoble, cartierul Telecentru Scuarul din strada Grenoble, cartierul Telecentru Scuarul din strada Grenoble, cartierul Telecentru Scuarul din strada Grenoble, cartierul Telecentru Scuarul din strada Grenoble, cartierul Telecentru Scuarul din strada Grenoble, cartierul Telecentru Scuarul din strada Grenoble, cartierul Telecentru Scuarul din strada Grenoble, cartierul Telecentru Scuarul din strada Grenoble, cartierul Telecentru Scuarul din strada Grenoble, cartierul Telecentru Scuarul din strada Grenoble, cartierul Telecentru Scuarul din strada Grenoble, cartierul Telecentru

Descriere

Spaţiul verde, unde până în anul 2023 nu era nimic, a devenit o zonă de recreere pentru locuitorii din preajmă, inclusiv pentru elevii din cadrul Liceului Teoretic cu Profil de Arte „Nicolae Sulac” şi pacienţii Spitalului Oncologic.

Lucrările de reabilitare au presupus:

-Pozarea sistemului de iluminat;
-Pavarea aleilor;
-Montarea bordurilor noi;
-Instalarea cablurilor pentru sistemul video;
-Amenajarea locurilor de parcare;
-Instalarea mobilierului urban;
-Asfaltarea accesului către Liceul Teoretic cu Profil de Arte „Nicolae Sulac”;
-Strămutarea staţiei de aşteptare a transportului public din adiacentul Institutului Oncologic şi asfaltarea trotuarului din preajmă;
-Instalarea unui teren de fitness;
-Instalarea unei mese de tenis;
-Amenajarea unui teren de joacă pentru copii.


Totodată, în cadrul lucrărilor de amenajare, din preajma scuarului au fost evacuate gherete și vulcanizări, care erau amplasate în stații, pe spațiul verde și trotuar.

Investiții: 6 247 200 lei
Mai mult

Proiect realizat împreună cu locuitorii orașului!