Centru / Sănătate/Asistență Socială / Programe

Măsuri antiCOVID-19, Piața Centrală

Măsuri antiCOVID-19, Piața Centrală Măsuri antiCOVID-19, Piața Centrală Măsuri antiCOVID-19, Piața Centrală Măsuri antiCOVID-19, Piața Centrală Măsuri antiCOVID-19, Piața Centrală Măsuri antiCOVID-19, Piața Centrală Măsuri antiCOVID-19, Piața Centrală Măsuri antiCOVID-19, Piața Centrală Măsuri antiCOVID-19, Piața Centrală

Descriere

Primăria Municipiului Chișinău a coordonat un proiect important pentru comunitatea locală prin implementarea măsurilor de sănătate publică anti COVID-19 în cadrul Pieței Centrale. 

Proiectul a inclus o serie de acțiuni esențiale, cum ar fi:

 - asigurarea de soluții dezinfectante la intrările în piață;
 - dotarea cu săpun lichid și dezinfectant la fiecare lavoar;
 - termometrie la intrarea în piață;
 - dotarea cu mijloace de protecție individuală pentru comercianți.

De asemenea, s-a realizat o salubrizare sporită a teritoriului și s-a asigurat dezinfecția și dezinsecția în mod regulat. În plus, s-a angajat un lucrător medical care a asigurat evidența stării de sănătate a salariaților pe parcursul activității și a fost amenajată o cameră de triaj (Punct Medical) în cantaragia sectorului ”Legume” al Pieței Centrale.

Aceste măsuri necesare și obligatorii au fost asigurate pentru a face față procesului de prevenire și combatere a infecției cu virusul de tip nou COVID-19 și, respectiv, continuarea activității în piețele administrate de Î.M. Piața Centrală. Prin urmare, proiectul a adus un aport important în asigurarea sănătății și siguranței vizitatorilor și a personalului care lucrează în Piața Centrală.


Mai mult

Proiect realizat împreună cu locuitorii orașului!