Centru / Infrastructură / Drumuri și trotuare

Reparația capitală a str. Tighina

Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina Reparația capitală a str. Tighina

Descriere

Pe toată lungimea străzii care este de 1,6 km, au fost reparate toate trotuarele de-a lungul străzii, modernizat în totalitate iluminatul stradal, canalizarea pluvială și amenajate locuri de parcare. 

Strada Tighina a intrat în reparație capitală la sfârșitul lunii martie, anul 2022.

La finalul proiectului au avut loc lucrări de aplicare a marcajului rutier cu material bicomponent și de instalare a indicatoarelor, dar și de amenajare a spațiilor verzi.

Lucrările de reparație capitală a str. Tighina au fost realizate de Primăria Chișinău în cadrul Pachetului II al Proiectului „Reabilitarea străzilor centrale și modernizarea iluminatului public al centrului municipiului Chișinău”, cu finanțare de la Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Banca Europeană de Investiții (BEI) și Fondului Special de Energie Verde al BERD. 

Valoarea lucrărilor pe strada Tighina constituie peste 2,9 mln EUR.

Investiții: 2 970 000 euro
Mai mult

Proiect realizat împreună cu locuitorii orașului!